Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

"ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ" Πρώτος Κύκλος Παραστάσεων




Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τρείς παραστάσεις του έργου του Γιάννη Τσίρου "Αξύριστα Πηγούνια".
Η προσέλευση των φίλων και συναδέλφων στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, ήταν μια απο τις μεγαλύτερες στην ιστορία των παραστάσεων της ομάδας απο την δημιουργία της, κατα ομολογία των παλιότερων απο τα μέλη της, φτάνοντας τους 250 θεατές, συνολικά και στις τρείς παραστάσεις.

Περιμένουμε τα σχόλια σας στο ιστολόγιο μας.

2 σχόλια:

  1. Στις μέρες της μαζικής κουλτούρας,που σαν μαζική υπόκειται άμεσα στην εμπορική εκμετάλευση και μοιραία οδηγείται στο λαικισμό,στην εύκολη διασκέδαση και τελικά στην απουσία της τέχνης,τέτοιες προσπάθειες που κίνητρο έχουν μόνο την αγάπη για την τέχνη,τη δημιουργία την επαφή και τελικά την επικοινωνία είναι αξιέπαινες. Πάντα οταν βλέπω ερασιτέχνες να μοχθούν να ανεβάσουν μια παράσταση,με μόνο εφόδιο την αγάπη τους για το θέατρο και την προσωπική τους αλήθεια,μου ρχέτε στο μυαλό η τελευταία φράση απο τον "Γυάλινο κόσμο" του Τενεσσυ ουίλαμ, "Ο κόσμος σήμερα φωτίζεται με αστραπές.Σβήσε τα κεριά Λάουρα" Εσεις λοιπόν μας φωτίσατε έστω και για λίγο, έστω και άν σκοτείνιασε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε για την ανάρτηση στο μπλογκ της θεατρικης ομάδας ατει θεσσαλονικης. http://atei-theatre.blogspot.com/

    οι δημιουργοί του μπλογκ το αφησαν λιγο πισω διότι με το καιρό είχαν παρει αποσταση λόγω υποχρεώσεων απο την ομάδα. Επρεπε να προσθέσουμε και αλλα χερια που ηταν ενεργα στην ομαδα αλλά ηταν παραλειψη.

    συνεχισαμε και αυτη τη χρονια. ανεβασαμε τη Λυσιστρατη του Αριστοφανη, σε διασκευη. Πήγαμε πολυ καλα! ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι!

    δεν γνωριζουμε αν θα καταφερουμε να συνεχισουμε την ομαδα. αν θα συνεχισουμε να εχουμε χρηματοδοτηση.

    ενα καλο ειναι οτι μεσα απο αυτη τη διαδικασια, ανθρωποι με ταλεντο βρηκαν ενα δρομο για τη ψυχη τους.

    να ειστε καλα! και ευχομαι το καλυτερο και στη δικη σας προσπαθεια!

    Αηδωνη Ρανια
    Θεατρική Ομάδα ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή